DISC & Communicatietrainingen

Ik geef persoonlijke- en teamtrainingen op basis van DISC, waarbij allerlei aspecten aan bod kunnen komen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan leiderschapstrainingen, kernkwaliteiten, conflicthantering en onderhandelingsvaardigheden. Via Unorsum kunnen DISC-profielen aangemaakt worden en deze trainingen kunnen volledig op maat gemaakt worden.

Daarnaast ben ik gecerticifeerd om een tweetal door ExtraMile ontwikkelde trainingen te geven:

Communicatiestijlen

90-95% van de spanningen en conflicten tussen mensen vindt zijn oorsprong in een verschil tussen de communicatiestijlen die mensen hanteren. Het maakt dat je met de ene persoon je op je gemak voelt, terwijl gesprekken met een ander persoon juist stroef verlopen. Kijk maar eens naar dit filmpje om twee verschillende stijlen te zien:

Wij onderscheiden vier verschillende stijlen, die wij als vier verschillende "talen" zien. Gedurende een dag bepaal je jouw eigen communicatiestijl en leer je vervolgens om de drie andere "talen" te herkennen en te spreken.

Je kunt mij voor deze training “in company” inhuren. Ik geef dan deze training exclusief aan bijvoorbeeld:

  • jouw team
  • jouw maatschap
  • jouw vakgroep
  • jouw sportteam of
  • jouw familie.

In alle gevallen hebben we vooraf een intakegesprek zodat ik vooraf weet welke aspecten tijdens de training extra nadruk nodig hebben. Ik maak gebruik van het materiaal van de ExtraMile Academy. De groepsgrootte is in overleg en maximaal tot zo’n 20 á 25 personen.

Exciting Performance

Exciting Performance is een training voor teams, waarbij de individuen binnen het team centraal staan. Het is dus niet zozeer een teambuilding-training, maar een training waarbij we d.m.v. een aantal oefeningen en processen de performance van individuele teamleden vergroten. Als gevolg daarvan verbeteren overigens meestal de prestaties van het gehele team.

Voor deze training kun je mij “in company” vragen, bijvoorbeeld voor jouw maatschap, jouw team of jouw vakgroep. We hebben dan eerst een intakegesprek. Het aantal deelnemers per training is maximaal 20-25. Ik maak voor deze training gebruik van materiaal van ExtraMile Academy.

Exciting Performance & Communicatiestijlen

Exciting Performance en Communicatiestijlen kunnen ook uitstekend gecombineerd worden tot een tweedaagse training. De eerste dag wordt dan de Exciting Performance en de tweede dag de Communicatiestijlen. De verdieping en het begrip onderling van de teamleden is enorm na deze tweedaagse training.

Het tarief voor een ééndaagse of tweedaagse training is op aanvraag. O.a. de locatie, de vraagstelling en de gewenste datum zijn van invloed. Het tarief is ongeacht het aantal deelnemers.

Daarnaast ben ik freelance trainer bij ExtraMileAcademy en Exciting Life. Beide trainingsorganisaties bieden een ééndaagse communicatiestijlen training aan, waar je als individu terecht kunt. Bij Extramile Academy heet deze "Communiceer in Stijl", bij Exciting Life "Let's Talk". Bij Exciting Life wordt ook de Exciting Performance gegeven. Inschrijven en tarieven via hun websites.

Geïnteresseerd?

Zou dit ook iets voor jou kunnen zijn of heb je nog meer informatie nodig om een beslissing te kunnen nemen?

Neem contact op